فروشگاه اینترنتی سبزآبی، نمایندگی انحصاری فروش اینترنتی لباس نوزاد و کودک برندهای تیک تاک و برگ سبز
با اسباب بازی هایی که نیاز نداریم چه کنیم؟

با اسباب بازی هایی که نیاز نداریم چه کنیم؟

  • 1401/05/10
  • 7130
امروزه کارشناسان بر این اعتقادند که اسباب بازی نه تنها برای پر کردن وقت بیکاری و اوقات فراغت کودکان مناسب است بلکه برای تمرین سازندگی زندگی آینده هم موثر است.

اسباب بازی و بالا رفتن خلاقیت کودکان

باید بدانید که کودکان اسباب بازی های خود را موجوداتی زنده و جاندار تصور می کنند. گاهی اوقات با آن ها دوستی و یا دعوا می کنند حتی درد و دل هایشان را با اسباب بازی های خود درمیان می گذارند که والدین خود را متعجب زده و حیران می کنند. والدین با تهیه اسباب بازی می توانند به عنوان کمک آموزشی و یادگیری محیط اطراف کودک خود و در فرزند پروری قدم بزرگی بردارند.

کودکان همان طور که دنیا و محیط اطراف خود را می شناسند و تصویر سازی می کنند روی اسباب بازی های خود این واقعیت ها را ترسیم می کنند و به آن ها نقش می دهند. بچه ها از اسباب بازی ها زندگی تخیلی برای خود ترسیم می کنند که نقشه راه زندگی آینده آن ها نیز می تواند باشد.

روانشناسان معتقدند اسباب بازی هم مانند همه ظواهر زندگی مدرن به مانند شمشیری دو لبه عمل می کند، اگر در طراحی، ساخت، تولید و عرضه آن مدیریت درست، علمی و اصولی اعمال شود می تواند به عنوان یک وسیله کمک تربیتی و آموزشی موثر به کار معلمان و تربیت کودکان بیاید و اگر با آن غیر از این برخورد شود، می تواند ذهن و روان سالم کودکان ما و پایه های شکل گیری شخصیت آن ها را دچار خدشه کند. متخصصان علوم رفتاری معتقدند که اسباب بازی باید باعث فکر کردن و رشد تخیل کودک شود یا او را با مفاهیم مختلفی مانند رنگ ها، اشکال و کاربردی... آشنا سازد و از همه مهم تر اسباب بازی باید متناسب با سن کودک انتخاب شود.

اسباب بازی برای کودکان

اگر بازی کردن با اسباب بازی برای کودک سخت باشد، او را خسته کرده و باعث کاهش اعتماد به نفس در او می شود و از طرفی اگر بسیار ساده باشد، نمی تواند باعث فکر کردن کودک شود؛ بنابراین انتخاب اسباب بازی مناسب برای کودکان بسیار حائز اهمیت می باشد. ممکن است والدین نسبت به بعضی از اسباب بازی ها نظر مساعد داشته باشند، اما آن اسباب بازی برای کودک جذاب نباشد. همچنین اسباب بازی ها در محیط های مجازی و الکترونیکی هرچند نوعی پرکردن اوقات فراغت کودکان محسوب می شود ولی به نظر می رسد عوارض گوناگونی مانند عادت های مخرب، مشغولیت مصنوعی، پرخاشگری، اعتیاد، انزوا و گوشه گیری و امثال آن ها را به دنبال داشته باشد.
اسباب بازی ها می توانند زندگی فردی، بین فردی و اجتماعی کودکان را تحت تأثیر قرار دهند.

8 بازی بردگیم دسته جمعی برای کودکان و خانواده

انواع اسباب بازی ها و کاربرد آن ها

اسباب بازی ها از لحاظ کاربرد انواع مختلفی دارند:
اسباب بازی های فکری و ذهنی، حرکتی، رفتاری، گروهی، تمرکزی و غیره اشاره کرد.
اسباب بازی های آموزشی مانند کره هوش، جورچین ها و خانه سازی برای کودکان یک سال به بالا مناسب است و از سه سالگی به بعد نقش اسباب بازی هایی مانند عروسک، ماشین و بازی های تقلیدی مثل خاله بازی می تواند قوه تخیل کودک را بالا ببرد. و انجام بازی های هوش و طرح معما برای به کارگیری فکر کودک باعث می شود تا کودک قوه فکر و تخیل خود را به کار بیندازد و سعی کند مسائل را حل کن.
بچه های که مسائل مختلفی را به شکل بازی یا معما حل می کند، در برخورد با مسائل زندگی، مسائل علمی و غیره به همین شکل عمل می کند، زیرا یاد گرفته است که مسئله را از ابعاد مختلف نگاه کند و راه حل مناسب برای آن ها بیابد، این موضوع نقش بسیار زیادی در تقویت اراده و نگرش مثبت کودک به مسائل مختلف دارد و در رشد هوش او نیز مؤثر است.‏عدم استفاده از بازی ها و اسباب بازی ها می تواند عوارض غیر قابل جبرانی داشته باشد و در بزرگسالی برخی آسیب ها را احتمالاً به دنبال خواهد داشت.

بازی برای کودکان

نگاهی زیبا و مملو از مهربانی

اما بعد از خرید اسباب بازی ها و وقت گذراندن و لذت بردن کودک مان از آن باید مراقب بود که هرچند به مرور اسباب بازی کنار گذاشته می شود توسط کودک مان اما همچنان به آن احساس دارد و بخشی از زندگیش محسوب می شود. قابل درک است، این موضوع که آشفتگی، بی نظمی و شلوغی مادر را مجبور به دور انداختن اسباب بازی ها می کند. اما باید این را بدانیم، اگر این موضوع را با صاحب اسباب بازی (دلبندمان) در میان نگذاریم ممکن است آسیب سنگینی به روحیه او وارد کنیم. بهترین راه این است که بخشندگی را به او بیاموزید تا بتواند حس شیرینش را بچشد و هم بداند که بخشی از زندگیش به سازندگی آینده کودک دیگر کمکی موثر کرده است.
در دوران بچگی هر یک از ما خاطرات اسباب بازی هایمان را برای ما زنده می کنند. اسباب بازی هایی که شادی را به ما هدیه دادند و همدم و مونس تنهایی هایمان بودند. اما شاید باور این مسئله برای بسیاری از ما سخت باشد در حالی که فرزندان ما خسته از بازی با انبوهی از اسباب بازی سرگرم بازی های رایانه ای هستند، توجه به ابعاد روحی و روانی کودکان سبب شده تا با اهدای اسباب بازی به کودکان نیازمند و ایجاد فضای بازی در مناطق محروم به دنبال تحقق آرزوی کودکانی باشیم که داشتن اسباب بازی و استفاده از امکانات تفریحی بخشی از رویای آن هاست.
این گروه ها که به عنوان نهادی مردمی و کاملاً مستقل تنها با حمایت دوست داران کودکان مشغول به فعالیت هستند. در اولین قدم با جمع آوری اسباب بازی های دست دوم و قابل استفاده ضمن کمک به حفظ سلامت محیط زیست، آن ها را پس از تفکیک و تنظیف به چرخه ی بازی کودکان در مناطق محروم باز می گردانند. به این ترتیب اسباب بازی هایی که در منزل هر یک از شماست و شاید به هر دلیل به آن ها نیاز ندارید، می تواند شادی بخش فرشتگانی کوچک در گوشه ای دیگر از این مرز و بوم باشند.
در این سرزمین کودکانی زندگی می کنند که هیچ تصوری از اسباب بازی ندارند.
از این رو ما خواستیم مراکزی را برای اهدای اسباب بازی های دلبندتان معرفی کنیم تا آن ها را تعمیر و استریل و به این مراکز تحویل دهند.
شما می توانید از فرزندانتان با اسباب بازی هایی که برای اهدا کنار گذاشته اند عکس بگیرید و برای انجمن ارسال کنید. تصاویر این «قهرمانان بخشش» که بخشنده بودن را تمرین کرده اند و سفیران شادی این سرزمین هستند از طریق سایت و کانال انجمن قصه اسباب بازی ها در شبکه های اجتماعی منتشر خواهد شد.
چنانچه تمایل دارید حامی مالی فعالیت های خیرخواهانه انجمن باشید، نماینده قصه اسباب بازی ها در شهر خودتان باشید و یا در جمع آوری، تفکیک، تعمیر و بسته بندی اسباب بازی ها به جمع داوطلبان مهربان انجمن بپیوندید، با ما در تماس باشید.

از کجا شروع کنیم؟

در صورتی که تمایل به اهدای اسباب بازی دارید، علاقمند به همکاری هستید و یا قصد دارید از روند فعالیت های انجمن و نحوه توزیع لوازم اهدایی مطلع شوید، می توانید به سایت انجمن قصه اسباب بازی ها به آدرس ghab-charity.org مراجعه کرده و یا از طریق کانال تلگرامی @gheseh94 و صفحه اینستاگرام gheseh_asbabbazia پیگیر جدید ترین اقدامات، اخبار و گزارش های انجمن باشید.

داستان میکی موس دیزنی لند و لباس برگ سبز

و اما مراکز دیگر

بنیاد خیریه رشد در راستای فعالیت های خود در مناطق محروم در حال اجرای طرحی با عنوان اهدای اسباب بازی به این مناطق می باشد. ما در مجموعه رشد با برگزاری مسابقات و برنامه های فرهنگی فرصتی را فراهم می سازیم تا اسباب بازی های اهدایی شما به عنوان جایزه این مسابقات به دست فرزندان عزیزمان در نواحی محروم برسد. همچنین در جریان سفر های داوطلبانه ما نیز برخی از این اسباب بازی ها به کودکان این نواحی اهدا می شود. شما عزیزان می توانید با مراجعه حضوری به بنیاد خیریه رشد اسباب بازی های اهدایی خود را به این مرکز تحویل داده تا همکاران ما در مجموعه، جهت آماده سازی و ارسال آن ها به مناطق محروم اقدامات لازم را فراهم آورند.
آدرس: تهران، قیطریه شمالی، خیابان برادران سلیمانی شرقی پلاک 51
تلفن تماس: 021_22677613