فروشگاه اینترنتی سبزآبی، نمایندگی انحصاری فروش اینترنتی لباس نوزاد و کودک برندهای تیک تاک و برگ سبز
مراحل رشد نوزاد در 4 ماهگی

مراحل رشد نوزاد در 4 ماهگی

  • 1401/10/19
  • 1929
مادران باردار طی نه ماه بارداری خود تجربه سختی و شیرینی داشتند، با چالش های این مسیر و چشیدن آن مواجه شده اند.

حال می خواهند وارد یک مرحله جدید شوند و از فرد جدید خانواده مراقبت و تعاملاتی را برقرار کنند تا این فرد کوچولو هم به رشد و زندگی کردن در این دنیا مسلط شود. بعد از گذشت سه ماه کامل که کودک بیشتر نیازش خوراک، نظافت و آغوش مادری بود. حالا کمی تغییرات در رفتار کودک دیده می شود که شیرینی اش را صد چندان می کند و اگر اغراق نکنم، می توانم بگویم که خستگی مادر به این واسطه کمی رفع می شود. یادتان باشد که فرزند هر فرد منحصر به فرد است و همچنان مسیر مراحل رشد را با سرعت خاص خودش طی می کند.

در بعضی مواقع مادر بدون اینکه بداند چرا نگران است دلشوره دارد پس باید به پزشک مراجعه کند و یا اگر احساس نگرانی از بابت رشد طبیعی کودک خود دارد و یا در بدن نوزادش چیزی غیر انتظار می بیند، پس می تواند به پزشک مراجعه کند تا این نگرانی رفع شود، شاید پزشک هیچ چیز غیر نرمالی نیابد، ولی همینکه چک می کند به مادر قوت قلبی می دهد که همه چیز عادی و طبیعی پیش می رود. در این مقاله می خواهم از تغییرات شیرین که در ابتدای چهار ماهگی نوزاد ایجاد می شود با شما صحبت کنم.

نوزاد چهارماهه

خلق و خوی و رفتار نوزاد در هفته اول ورود به چهارماهگی

در هفته اول از چهار ماهگی نوزاد یک جهش بزرگ در رشد مغزی خود تجربه می کند که در حال وقوع است که با تغییرات رفتاری قابل توجه ای همزمان است. نوزاد در این هفته به تمام افراد لبخند می زند و به محض توجه دیگران عکس العمل نشان می دهد اما کودک شما شروع به طبقه بندی افراد حاضر در زندگی خود کرده است که قطعاً شما، همسرتان و شاید چند نفر دیگر را به بقیه ترجیح دهد. در این هفته با چشم هایش با شما ارتباط برقرار می کند، شما را دنبال می کند، از بین بقیه شما را تشخیص می دهد، با بوی شما و عطرتان آشنا است.

بخشی از مغز که هماهنگی دست و چشم را مدیریت می کند و به کودک امکان شناخت اشیا را می دهد، حواس شنوایی، زبان و بویایی او نیز حساس تر و فعال تر می شوند. این روزها هنگامی که صدای شما را می شنود، ممکن است مستقیماً به شما نگاه کند و شروع به ایجاد آواهای مختلف می کند یا تلاش برای صحبت کردن می کند.

ارتباط و تعامل داشتن و صحبت کردن با او در این مرحله بسیار مهم است. اگر زبان مادری شما و همسرتان متفاوت است یا اگر در خانه از دو زبان استفاده می کنید، ممکن است مهارت های کلامی او با تاخیر به نظر برسد نگران نشوید، زیرا او نه تنها این تاخیر را جبران می کند، بلکه ممکن است در مهارت های زبانی خود بسیار موفق تر شود.

مراحل رشد نوزاد در 5 ماهگی

خلق و خوی و رفتار نوزاد در هفته دوم از چهارماهگی

در هفته دوم از چهار ماهگی مفصل های ران و زانو انعطاف پذیرتر می شوند و هم هماهنگی بازوها و دست و پاها خودش را نشان داده و کودک می تواند با کمک شما روی پاهایش کمی بایستد و یا با علم اینکه می تواند با دست هایش بگیرد شی ای را می گیرد و وزن آن را تحمل می کند. تا آن را بشناسد. برای تقویت هماهنگی چشم و دست، یک اسباب بازی را جلویش نگه دارید تا برای رسیدن به آن تلاش کند و بدانید که ضربه زدن به یک اسباب بازی یک نقطه عطف در رشد کودکان است.

به دلیل فعال شدن و هماهنگی دست و پا با مغز ممکن است عضلات کودک در این بازه زمانی دچار گرفتگی شود پس سعی کنید با ماساژ آرام هم سیستم عاطفی نوزاد را تقویت کنید و گرفتگی عضلاتش را رفع کنید. جالب است بدانید می تواند در این هفته به بعد او را با فرهنگ کتاب خوانی آشنا کنید، کودک شما از پتوی نرم و یا خز، پشم حتی حوله لذت می برد پس این موارد در اختیار او قرار دهید، این کار موجب رشد حس لامسه او می شود و یادتان باشد که کودکتان احتمالاً در این سن هر چیزی را که به دستش می رسد به دهان می برد.

خلق و خوی و رفتار نوزاد در هفته سوم از چهارماهگی

شاید در این هفته سوم از چهار ماهگی کودک شما بتواند شب را کامل بخوابد و شما یک نفسی بکشید و یا برای یک وعده شیر خوردن از خواب بیدار شود. اما برای برخی از نوزادان تا شش ماهگی طول می کشد تا تمام طول شب را بخوابند. کودک شما شروع به استنباط و نتیجه گیری در مورد جهان اطراف خود کرده است. او همه چیز حتی بازتاب خود در آینه را با کنجکاوی نگاه می کند.

با او ارتباط برقرار کنید و با او حرف بزنید، هرچه که دلتان می خواهد بگوید، و بعد منتظر پاسخ هایش باشید. به عنوان مثال برای پاسخ به شما لبخند می زند، آه می کشد و غان و غون می کند. او از تماشای رفتار دیگر کودکان و حیوانات خانگی نیز لذت می برد، اما مواظب و مراقب باشید، زیرا نه او و نه آن ها هنوز قواعد تعامل ایمن و بی خطر با کودک شما را نمی دانند. خیلی مراقب اسباب بازی های کوچک باشید از این بعد کودک علاقه زیادی دارد که اشیا را با مزه کردن بشناسد پس ممکن است آن را ببلعد. مراقب نظافت خانه باشید. کودک شما مرتب دستان خود را به اطراف می زند و در دهان خود می کند.

نوزاد چهارماهه

خلق و خوی و رفتار نوزاد در هفته چهارم از چهارماهگی

در هفته چهارم از چهار ماهگی وقتی کودک روی شکمش قرار می گیرد، احتمالاً سر و شانه هایش را بالا می برد و از دست های خود به عنوان اهرم استفاده می کند. این حرکت که شبیه شنا رفتن در مقیاسی کوچک است به تقویت عضلاتش کمک می کند و دید بهتری از مناظر رو به رو به او می دهد و حتی ممکن است با غلتیدن به پشت یا بالعکس، شما و خودش را هم هیجان زده و متعجب کند. پس در این هنگام از تشویق کردنش غافل نشوید.

در این مرحله از رشد انتخاب و ترجیح در اولویت کودک است و با گریه و یا بی قراری به شما می فهماند که نمی خواهد کسی و یا چیزی را تحمل کندکه اطرافش است. در این هنگام اگر تصمیم به گرفتن پرستار کردید بهتر است به یکباره او را تنها نگذارید و اجازه دهید با فرد مورد نظر ارتباط بگیرد. ممکن است در جاهای شلوغ بی قراری کند.

خرید لباس نوزادی تیک تاک و برگ سبز

تجربه ای جالب: از اول چهار ماهگی به بعد شما نه تنها یک نوزاد دارید بلکه یک اسباب بازی شیرین و سرگرم کننده هم دارید، جذاب نگاهتان می کند و جذاب و معنی دار می خندد و با حس، لمستان می کند. پدرها در این زمان بیشتر از هر زمانی به بغل کردن نوزادشان علاقه نشان می دهند.

نکته ای را باید به شما متذکر شوم: خود را آماده خرابکاری های همچون زدن زیر ظرف غذا و یا دست کردن در غذا به واسطه کودکتان را تجربه خواهید کرد آرامش خود را حفظ کنید و همیشه لباس برای تعویض آماده داشته باشید. برای تهیه لباس های نرم و سبک با جنس نخ پنبه که سریع خشک شوند استفاده کنید، می توانید لباس نوزادی، خرید لباس نوزاد پسر و یا خرید لباس نوزاد دختر را از فروشگاه آنلاین سبز آبی سایز 1 (3 تا 6 ماه) را انتخاب و خرید فرمایید. برای خرید لباس نوزادی تا سه سالگی را نیز از همین سایت می توانید اقدام به خرید کنید. به امید تجربه های شیرین.