فروشگاه اینترنتی سبزآبی، نمایندگی انحصاری فروش اینترنتی لباس نوزاد و کودک برندهای تیک تاک و برگ سبز
چگونه یک مهمانی خوب با حضور کودک بازیگوش داشته باشیم؟

چگونه یک مهمانی خوب با حضور کودک بازیگوش داشته باشیم؟

  • 1400/03/23
  • 1518
احتمالا برای شما هم پیش آمده که با ورود برخی کودکان در مهمانی‌ها احساس می‌کنید زلزله 8 ریشتری آمده است.

حتی ممکن است سر و صدای زیاد و بازی های خطرناک بعضی از کودکان، شما و سایر مهمانان را کلافه کرده باشد. و باعث شود شما هیچ لذتی از مهمانی نبرید.
برخی از پدر و مادرها در مقابل بی ادبی ها و چنین شیطنت هایی که از فرزندشان سر می زند هیچ واکنشی نشان نمی دهند. بلکه در کمال خونسردی به مهمانی خود می رسند و کودک را به حال خود رها می کنند.
اما روانشناسان تاکید دارند رعایت آداب مهمانی را باید از همان سن کم و در دوران کودکی به فرزند خود بیاموزید. چرا که ذهن یک کودک در ابتدا شکل اجتماعی خاصی ندارد و فقط پدر و مادر او هستند که باید با الگوهای رفتاری درست، روش صحیح برخورد و رعایت آداب مهمانی را به فرزند خود آموزش دهند. در غیر این صورت در آینده نزدیک کار بسیار دشواری پیش رو دارند.
اگر شما جزو والدینی هستید که دوست ندارید فرزندتان در جمع باعث آزرده خاطر شدن سایرین شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

نحوه کنترل بازی گوشی کودکان در مهمانی

یکی از مشکلاتی که بیشتر والدین آن را تجربه می کنند این است که کودک در مهمانی ها، از حرف شما پیروی نمی کند و به شیطنت خود ادامه می دهد.

راهکار:

به خوبی می دانید که هر پدر و مادری به خوبی شیطنت ها و بازیگوشی های فرزند خود را می شناسند. بنابراین در رابطه با رفتارهای غلط و نادرستی که در مهمانی ها و جمع های شلوغ از کودک خود می بینید، از قبل به آن آگاه هستید. به همین دلیل، باید قبل از رفتن به مهمانی حتما رفتار صحیح را به فرزندتان گوش زد کنید.
در صورتی که فرزند شما بازیگوشی زیاد و بد رفتاری غیر قابل کنترل در اعمال خود دارد، باید مدت زمان مهمانی را کوتاه کنید زیرا هر چقدر زمان مهمانی طولانی تر باشد، کودک شما هم فرصت بیشتری برای بازیگوشی و خراب کاری پیدا می کنند.

اگر کودک شما خردسال است، می توانید اسباب بازی که بیشتر از همه دوست دارد را به همراه خود به مهمانی ببرید تا فرزندتان مدتی از زمان مهمانی را سرگرم بازی با اسباب بازی مورد علاقه اش باشد.
نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که در طول مهمانی فرزندتان را به حال خود رها نکنید؛ زمانی که شما بتوانید ارتباط خود را با او حفظ کنید موفق خواهید بود قبل از به وجود آمدن مشکل کودکتان را کنترل کنید و از به وجود آمدن چالش و مسئله جلوگیری کنید.
اگر فرزندتان در محیطی قرار دارد که خارج از زاویه دید شما است بهترین راه این است که به بهانه دستشویی بردن یا دادن خوراکی به او، هر از چند گاهی به کودک سر بزنید. با این روش هم کودک شما متوجه می شود که توسط والدینش تحت نظارت و کنترل است. هم شما مجبور نیستید بعد از به بار آمدن مشکل و شیطنت در جمع کودک خود را دعوا کنید. تنبیه کردن در ملا عام اصلا فکر خوبی نیست.
همچنین با چک کردن مدام کودک شما راحت تر می توانید رفتارهای ناشایست و کردار غلط فرزندتان را شناسایی کنید و علاوه بر اینکه در لحظه او را از انجام کار غلط باز می دارید، بعداً در خلوتی و آرامش می توانید با او در رابطه با رفتارش صحبت کنید.

مهمانی و کودک

شما می توانید قبل از وارد شدن به مهمانی یا قبل از آمدن مهمانان به فرزندتان بگویید که حرکات و اعمالش را زیر نظر دارید. اگر در طول مهمانی رفتار نادرستی از او نبینید بعد از مهمانی به او جایزه خواهید داد و اگر رفتار غلط و بی ادبی در رفتارش ببینید او را جریمه خواهید کرد.

فراموش نکنید که شما زمانی در این نوع تربیت موفق خواهید بود که:

اولا، اگر به کودک وعده جایزه دادید و او به حرف های شما گوش داد بلافاصله جایزه اش را بعد از مهمانی به او بدهید. و این کار را به تاخیر نیندازید. تا کودک به حرف های شما اعتماد کند و همیشه از شما حرف شنوی داشته باشد.
دوما در رفتار خود قاطع باشید. یعنی اگر از کودکتان در طول مهمانی خطایی سر زد به نسبت میزان بد بودن خطا او را جریمه کنید و به هیچ عنوان جایزه ای که برایش تهیه کرده بودید به او ندهید.
بعد از مدتی به وضوح میبینید که فرزندتان برای جلب رضایت شما تلاش می کند.

نکته مهم:

یادتان باشد در جایزه دادن و جریمه کردن زیاده روی نکنید. زیرا در این صورت کودک یاد می گیرد همیشه برای رفتار درستش باید حتما جایزه دریافت کند و در غیر این صورت به راحتی آن رفتار صحیح را کنار می گذارد تا دوباره شما مجبور به خرید جایزه برای او باشید.
برای جلوگیری از این اتفاق می توانید در مهمانی هایی که نزدیکانتان هستند شرط جایزه و جریمه را مطرح نکنید و فقط از کودک بخواهید تا با رعایت ادب باعث افتخار شما شود.
و اگر خطایی از او سر زد در گوشش اعلام کنید که از او ناراحت و دلگیر هستید.

سوما برای اجرای این قوانین، خواسته خود را کاملا واضح به فرزندتان بیان کنید و نکات مثبت رفتاری را به فرزندتان یادآوری کنید. اما اصلا رفتار زشت او را گوشزد نکنید.
به عنوان مثال نباید به او بگویید « به شرطی که سر و صدا نکنی... » در عوض به او بگویید « اگر امروز آرام و با ادب باشی...» زیرا زمانی که شما رفتار زشت را به او یادآوری می کنید کودک احساس می کند که از سمت والدینش در حال تهدید شدن است. در نتیجه از شما ناراحت می شود.

برای کودک خود می توانید لباس راحتی ست و خانگی ببرید تا نگران کثیف شدن لباس او نباشید. همچنین کودک شما نیز در لباس مهمانی اذیت نشود. برای مشاهده لباس نوزاد و کودک ازسایت سبزابی با مدیریت آقای آشور کلیک کنید.